Masthead header

Canvas Fotofabriek

Herken je dat? Die ene lege plek aan de wand die maar leeg blijft omdat je eigenlijk geen idee hebt wat je daar nu toch eens mee zult doen?
Ik heb een leuke tip voor je! Wat dacht je van een foto op canvas?
Je kunt er in deze blog meer over lezen!

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Fotofabriek
Van hen mocht ik een canvas uitzoeken zodat ik jullie hier meer over kan vertellen en dat doe ik natuurlijk graag!

Canvas Fotofabriek

Foto op canvas
Een Foto op canvas is misschien wel een van de meest populaire wanddecoraties om een foto op af te drukken. En ik snap dat wel hoor! Canvassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en prijs klasses en juist daarom is het leuk om ze eens in de tijd te vervangen voor een nieuwe.
De canvasframes van de Fotofabriek hebben standaard een dikte van 2 centimeter en de foto op canvas wordt gedrukt op een doek van 100% katoen en er zijn meer dan voldoende formaten om uit te kiezen. Wil je een vierkante of heb je toch liever een liggend of staand formaat? Het kan allemaal, zo fijn! Handig ook want zo heb je altijd een passend formaat voor dat ene lege plekje aan de wand.


Hoe maak je een canvas?
Dat is eigenlijk vrij makkelijk door de volgende stappen te volgen:

  1. Open de Online Editor.
  2. Upload een of meerdere foto’s die je wilt gebruiken voor wanddecoratie.
  3. Plaats je foto’s op het doek en bewerk deze eventueel met verschillende filters en teksten.
  4. Klik op ‘bestel product’ en jouw bestelling wordt binnen 24 uur gedrukt en verzonden.

Zelf houd ik er niet van als er meerdere foto op 1 canvas staan dus ik koos ervoor om 1 foto uit te kiezen, eentje die ik heb gemaakt toen we in Valencia waren en daar verder mee aan de slag te gaan. Het wijst zich echt vanzelf en is dan ook hartstikke makkelijk.

Canvas FotofabriekEen ander voordeel is dat jouw bestelde canvas binnen 24 uur verzonden wordt dus je hoeft er niet al te lang op te wachten. Op zich ook wel heel erg fijn, kan je meteen die lege plek aan de muur opvullen. Bij ons hangt de canvas inmiddels aan de wand en ik ben er erg blij mee.

Wil jij ook die lege plek aan de wand vullen? Kijk dan ook eens bij  Fotofabriek , ze hebben niet alleen canvasdoeken maar ook nog vele andere fijne opties.

Ik ben er in ieder geval erg blij mee!

Deel dit: FacebookTwitterPinterest
F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m