Masthead header

Workshop | Basisfotografie

Onder het genot van een kopje koffie en thee , meer leren over fotografie en niet meer fotograferen op de automatische stand? Dat kan tijdens de workshop basisfotografie.

Informatie
Heb je net een nieuwe camera gekocht en wil je graag meer leren over fotografie? Waar zijn al die knopjes voor die erop zitten en hoe kun je deze gebruiken? Fotografeer je al langer maar wil je graag leren hoe je nog betere foto’s kunt maken?
Hierbij help ik je graag verder op weg tijdens de workshop basisfotografie.
In een ongedwongen sfeer, op een leuke locatie, leg ik je graag uit hoe je aan de slag kunt met je camera en gaan we hier direct mee aan de slag.

Voor wie?
Deze workshop basisfotografie is er voor de beginnende fotografen met een digitale spiegelreflex camera. Wellicht vind je het handig om te weten dat ik zelf fotografeer met apparatuur van Canon.

 

Investering
De investering voor deze workshop bedraagt €95,00 per uur (excl. btw) en is inclusief koffie, thee en wat lekkers tijdens het theorie gedeelte. Na het theorie deel gaan we dit natuurlijk uitvoeren in de praktijk.

Locatie
Voor deze workshop spreken we af op een locatie waar we lekker warm en droog de theorie kunnen doornemen én daarna meteen aan de slag kunnen voor het praktijk gedeelte op een fijne foto locatie.
Houd er rekening mee dat wanneer voor de mentorsessie buiten Lisse (Zuid-Holland) afspreken, ik genoodzaakt ben om €0,40 per kilometer vanaf postcode 2162CS door te berekenen.

Workshop reserveren?
Deze workshops  kunnen het gehele jaar worden in gepland, in de periode van maart tot en met oktober is er echter beperkt plek in verband met de vele fotosessies die ik dan heb :-)
Ben je enthousiast en wil je graag een workshop basisfotografie reserveren?
Mail me even via info@chantalcornet.nl en ik voorzie je graag van meer informatie.

Betaling
Wanneer ik je e-mail met je aanmelding ontvangen heb en we een datum en tijd hebben afgesproken ontvang je van mij een factuur voor deze workshop.
Wanneer de betaling bij mij binnen is , staat de mentorsessie definitief geboekt.

 

 

Kimberly van Birds and Beez ging je al voor en stuurde me na afloop deze leuke review toe:  

“Eindelijk kan ik de automatische stand vaarwel zeggen!
Chantal legt het heel goed uit en ook met duidelijke voorbeelden waardoor je verschil ziet en het ook echt snapt. Ik kreeg meteen zin om foto’s te maken doordat ik nu weet waar alles precies voor is! “

 

 

 

 

F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m