Masthead header

Fotoproducten | Canvas van Pixum

Je herkent het vast wel, foto’s gemaakt na je vakantie bijvoorbeeld of tijdens die mooie dag op het strand.
Je ruimt je camera op, zet ze misschien nog net op de computer en doet vervolgens niets meer met je foto’s.
Dat is toch hartstikke zonde? Daarom leg ik je in verschillende artikels graag meer uit, over wat je met die leuke foto’s kan doen!

In dit artikel daarom meer over een foto op canvas.

Van Pixum mocht ik een foto op canvas laten afdrukken zodat ik jullie hier meer over kan vertellen en dat doe ik natuurlijk graag!
Zo ie zo vind in canvas nog steeds heel erg mooi en je fleurt er dan ook makkelijk een ruimte mee op. Een canvas kun je in verschillende formaten bestellen dus zo heb je altijd iets passend bij de ruimte! 

Wanneer je een foto op canvas besteld bij Pixum wordt jouw foto gedrukt op een hoogwaardige linnen structuur en met de hand op een houten frame getrokken.

Chantal Cornet Fotografie - Pixum

Productfotografie Chantal Cornet Fotografie-1
De voordelen van deze canvas zet ik hier onder even voor je op een rijtje: 

Fijne linnen structuur voor optiek van kwaliteit
Grote keuze uit formaten: 20×30 cm – 90×160 cm
Hoge UV-bestendigheid
Snelle levering: binnen ca. vijf werkdagen verzendklaar

Naast de optie om het linnen over een houten frame te plaatsen, kun je er ook voor kiezen om een art frame om je canvas te laten maken. Hiervoor zijn eer verschillende kleuren beschikbaar: zwart, zwart-zilver en zwart-goud. 

Productfotografie Chantal Cornet Fotografie-12Het bestel proces is echt heel erg makkelijk. Je gaat naar de website van Pixum en klikt op Foto op Canvas  en hier kies je de gewenste canvas. Vervolgens upload je een foto die je op het canvas wilt laten drukken en vervolgens geef je de maat aan welke je wenst te bestellen. 

Nadat je dit gedaan hebt , krijg je een voorbeeld te zien zodat je een goed beeld hebt van hoe het eruit komt te zien. Als alles naar wens is kun je de canvas bestellen en is het wachten op de postbode!

Productfotografie Chantal Cornet Fotografie-6
Eindelijk was het zover en werd het pakketje bezorgd, zelfs nog eerder dan 5 werkdagen, helemaal top!
Alles zat keurig netjes ingepakt in een kartonnen verzend envelop en ook de canvas zelf was nog eens verpakt in plastic zodat hij niet zou beschadigen.

Door het plastic heen zag ik al hoe mooi de canvas was.
De kleuren knallen echt van het doek af en de structuur van het doek is ook niet zo grof waardoor de foto goed tot zijn recht komt.
Ik ben echt enorm blij met deze mooie canvas en kan het dan ook iedereen aanraden om een mooie canvas te bestellen! Deze canvas heeft al een mooi plekje in huis gekregen in ieder geval. 
Productfotografie Chantal Cornet Fotografie-16Productfotografie Chantal Cornet Fotografie-17Productfotografie Chantal Cornet Fotografie-36
Er zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor een foto op canvas.
Alle informatie hierover vind je hier : Foto op Canvas
Pixum heeft naast Canvas producten natuurlijk nog veel meer leuke items welke je via hun website kunt bestellen.
Meer informatie vind je hier
Mede mogelijk gemaakt door Pixum.
Website: www.pixum.nl
Deel dit: FacebookTwitterPinterest
F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m