Masthead header

Personal | Dankjewel 2016 ♡

Eind december, weer bijna een jaar voorbij..
Ik wordt daar toch altijd weer een beetje nostalgisch van maar zoals elk jaar mogen jullie ook nu weer lekker meegenieten van mijn eindejaarsblog ;-)

Alle leuke fotosessies, zakelijke opdrachten en bruiloften voor 2016 zitten er inmiddels weer op, alle pakketjes voor onder de kerstboom zijn afgeleverd, het jaar is echt omgevlogen!
En wat ben ik ontzettend blij dat ik zoveel mooie, leuke en ook ontroerende momenten heb mogen vastleggen  dit jaar.

Waar 2015 voor ons een een heel hectisch jaar is geweest in ons privé met het verkopen van ons huis, 3 keer verhuizen in 6 maanden, klussen, een nieuw huis kopen en van onder tot boven verbouwen, waar ik ook nog 7 dagen per week bij werktte en helaas ook een aantal mensen waar we afscheid van hebben moeten nemen , was het dit jaar gelukkig een stuk beter.

Hoe anders was 2016…
We wonen nu precies een jaar in ons nieuwe huis, helemaal naar ons zin in een leuke buurt én eindelijk met een grote tuin waar ik heerlijk kan relaxen (of werken:-)). Dit was ook het jaar waarin ik mijn leven anders ben gaan leven, of zeg maar gewoon heb omgegooid.. Te beginnen met een van de grootste stappen; het na 6 jaar beëindigen van mijn vaste dienstverband om me volledig te kunnen storten op hetgeen wat ik het allerliefste doe, fotograferen en die mooie momenten voor jullie vastleggen. Natuurlijk was dit iets wat ik echt al heel lang en heel graag wilde doen, wat mijn droom was,  maar dat brengt ook  onzekerheid met zich mee. Gelukkig was het juiste moment daar en ik ben er tot op de dag van vandaag nog steeds zó ontzettend blij mee en dankbaar voor dat ik dit kan doen.
Er is meer rust, meer positiviteit, ik sta elke dag op met een glimlach en heb er echt weer zin in! Er is weer tijd voor koffie dates, etentjes, gezelligheid, sport & ontspanning en dat is natuurlijk ook heel belangrijk.

Gelukkig heb ik ook dit jaar weer heel veel bijzondere ontmoetingen en speciale momenten mogen meemaken samen met jullie. De bijzondere momenten én verhalen die ik voor jullie heb mogen vastleggen; van die verhalen die je altijd bij zullen blijven , oude vriendschappen opgepakt én nieuwe vriendschappen gesloten, klanten die vrienden zijn geworden, mensen die je jaren niet gezien hebt maar die nu weer op je pad komen, dierbare momenten met familie en vrienden en vooral heel veel lol en gezelligheid met jullie allemaal ♡

En zo is er weer een jaar voorbij…
Nog maar een paar dagen en dan ligt 2016 ook in het verleden. De laatste dagen van deze maand ga ik dan ook even lekker bijkomen van alles , even opladen voor een nieuwe seizoen. Tot rust komen, leuke dingen doen met vrienden en familie, bedenken welke bestemmingen er in 2017 op het (reis- ) lijstje komen want in 2015 en 2016 was het door alle ontwikkelingen erg rustig op het gebied van reizen en nieuwe plekken ontdekken, nieuwe plannen maken voor Chantal Cornet Fotografie om zo ook weer goed uitgerust en vol energie het nieuwe jaar in te gaan, samen met jullie.

Ik wens jullie dan ook hele fijne feestdagen en een heel goed uiteinde, op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen én nieuwe mogelijkheden , want ook die zijn er voor iedereen.

Dank jullie wel , dankjewel 2016 ♡

Hierbij een aantal van mijn favorieten van dit jaar :

 

 

 

Deel dit: FacebookTwitterPinterest
F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m