Masthead header

Workshop | Fotograferen in de Herfst

*Deze workshop wordt weer gegeven in Oktober 2017 en indien het weer het toe laat ook in de 1e helft van November 2017
Schrijf je nu alvast in zodat je verzekerd bent van een plekje!*

Heb jij zin om er met je camera op uit te gaan , nu het weer herfst is?

Het zonnetje laat zich steeds minder en minder zien en ook de blaadjes beginnen weer te verkleuren en te vallen.  Vanaf nu is het weer de hoogste tijd om met je camera op pad te gaan voor herfstfotografie voor het te laat is ;-)

Informatie

Wil jij graag meer leren over fotograferen in de herfst? Waar kun je op letten om de herfstsfeer goed in beeld te brengen? Welke hulpmiddelen kun je daarbij gebruiken en welke instellingen werken het beste?

Dat leg ik je graag uit tijdens de workshop Herfstfotografie.

In een ongedwongen sfeer gaan we op pad en leg ik je graag uit hoe je aan de slag kunt met je camera tijdens een boswandeling.

Voor wie?
Deze workshop herfstfotografie is er voor de beginnende fotografen met een digitale spiegelreflex camera. Wellicht vind je het handig om te weten dat ik zelf fotografeer met apparatuur van Canon. Tijdens deze workshop gaan we het bos in en leer ik je anders te kijken naar hetgeen

Investering
De investering voor deze workshop bedraagt €95,00 per uur (excl. btw) en is inclusief een theorie gedeelte en een wandeling door het bos waar we gaan fotograferen om de herfst in beeld te brengen.

Locatie
Voor deze workshop spreken we af op een locatie waar we lekker warm en droog de theorie kunnen doornemen én daarna meteen aan de slag kunnen voor het praktijk gedeelte op een fijne foto locatie.
Houd er rekening mee dat wanneer we voor deze workshop buiten Lisse of Warmond (Zuid-Holland) afspreken, ik genoodzaakt ben om €0,40 per kilometer vanaf postcode 2162CS door te berekenen.

Workshop reserveren?
Deze workshops  kunnen het gehele jaar worden in gepland, in de periode van maart tot en met oktober is er echter beperkt plek in verband met de vele fotosessies die ik dan heb :-)
Ben je enthousiast en wil je graag een workshop fotograferen in de herfst reserveren?

Mail me even via info@chantalcornet.nl en laat me even weten dat je de workshop wilt volgen zodat we in overleg een datum kunnen afspreken.

Betaling

Wanneer ik je e-mail met je aanmelding ontvangen heb en we een datum en tijd hebben afgesproken ontvang je van mij een factuur voor deze workshop.
Wanneer de betaling bij mij binnen is , staat de mentorsessie definitief geboekt.

 

 

 

F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m