Masthead header

Hotspot | The Foodmaker in Den Haag

Het is weer tijd om een toffe hotspot met jullie te delen! Na Maastricht zoeken we het deze keer iets dichter bij huis, namelijk in Den Haag!

Dat ik van eten houd is voor de meesten van jullie natuurlijk geen geheim. Het moet alleen wel gezond zijn met goede ingrediënten en natuurlijk vers zijn! Daarnaast wordt ik ook  altijd enorm blij van toffe locaties met veel licht, ruimte en een lekker sfeertje.

Zo kwam ik tijdens een dag werken in de stad terecht bij The Foodmaker in Den Haag.

Hotspot Den Haag The Foodmaker - Chantal Cornet Fotografie

Toen ik pas geleden in Hasselt was heb ik daar al een vestiging gezien van The Foodmaker maar was het geen etenstijd ;-) In Den Haag zit echter ook een vestiging en ik besloot om daar even een kijkje te nemen. Waarom? Omdat ik het concept van The Foodmaker echt alleen maar kan toejuichen: De eigenaar van The Foodmaker, Lieven Vanlommel , wil enkel en alleen de beste kwaliteit ingrediënten gebruiken voor zijn producten. Dat is waarom ook alle biologische groenten die gebruikt worden in de gerechten , zelf verbouwd en geoogst worden. Blijft er iets over? Dit wordt als compost verwerkt en  weer gebruikt bij de teelt van de groentes en zo is het circkeltje weer rond. Goed over nagedacht toch?

Hotspot Den Haag The Foodmaker - Chantal Cornet Fotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Naast het feit dat ik zelf ook zoveel mogelijk biologisch eet  (wij hebben zelfs een eigen moestuin samen met Opa) en het echt belangrijk vind dat mijn voeding op een verantwoorde manier tot stand is gekomen, ben ik ook dol op koffie en groot fan van pastel kleurtjes.. hebben ze gewoon hippe mintgroene stoeltjes én kreeg ik mijn cappuchino in een mintgroen kopje.. Hoera!

Hotspot Den Haag The Foodmaker - Chantal Cornet FotografieHotspot Den Haag The Foodmaker - Chantal Cornet FotografieHotspot Den Haag The Foodmaker - Chantal Cornet FotografieHotspot Den Haag The Foodmaker - Chantal Cornet Fotografie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voor de lunch besloot ik voor de griekse linzensalade te gaan , echt super lekker en wat ik dan nog fijner vind is dat de dressings op basis van joghurt gemaakt zijn en niet op basis van mayonaise, yes!

Ook nam ik de sweet nutty sandwich met brie, rucola, walnoten en peer chutney , ook echt superlekker! Mijn afspraak koos voor een sandwich met kip en mango en een heerlijke muffin to go!  Omdat ik de rest van de middag nog onderweg was nam ik een verse beker fruit mee met verse mint erbij en ook die was echt heel erg lekker!

Hotspot Den Haag The Foodmaker - Chantal Cornet Fotografie

Ze hebben ook heerlijke pasta’s, wraps, smoothies, muffins, soepen, vegetarische gerechten .. echt neem van mij aan.. ga er gewoon gezellig even heen en ontdek het zelf!

Je vind The Foodmaker Den Haag op de Turfmarkt 91, vlakbij het station en het centrum van Den Haag. Zodra ik weer in Den Haag ben ga ik zeker even gedag zeggen tegen Dave, de manager van deze vestiging én eens kijken of ik weer een keus kan maken uit de vele heerlijke gerechten die beschikbaar zijn.

Meer informatie over The Foodmaker vind je hier

 

 

Deel dit: FacebookTwitterPinterest
F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m