Masthead header

Hotspots Maastricht

Maastricht wat ben je leuk!

Hierbij een aantal hotspots die ik voor jullie verzameld heb toen ik een paar dagen in België logeerde vlakbij de grens en dus ook vlakbij Maastricht , win win!
Zijn jullie er klaar voor? Komt ie:

Brandweerkantine
Wanneer je het leuk vind om naar de wat meer creatievere plekken te gaan voor koffie of iets te eten,  dan is de Brandweerkantine een leuke plek om naar toe te gaan. Vroeger vond je hier de brandweerkazerne maar nu is het een hippe plek vlakbij het vrijthof.

Je vind de brandweerkantine op de Capucijnenstraat 21, Maastricht

Coffeelovers
Nog een leuk koffie adres is een van de vestigingen an Coffeelovers. Zelf vind ik het filiaal in de Dominicanenkerk erg leuk.  Binnenin zit ook de boekhandel en kun je op verschillende etages je boeken uitzoeken en daarna lekker koffie drinken beneden in de kerk.
Een anders vestiging.

Maastricht - Chantal Cornet Fotografie

Je vind deze vestiging van coffee lovers in de Dominikanerkerkstraat 1 , Maastricht
een andere vestiging die ik zelf ook heel fijn vond is de Annex, deze vind je op Plein 1992 15, Maastricht

 

Entre Deux
Tegenover de dominicanenkerk vind je het gebouw van Entre Deux
Dit winkelcentrum vind je tussen het vrijthof en de markt en door  het ruime winkelaanbod  kun je gewoon je hele outfit samenstellen in één overdekt winkelcentrum, super handig toch?

Maastricht - Chantal Cornet Fotografie

Je vind Entre Deux tegenover de dominicanenkerk, Dominicanerkerk 1 , Maastricht.

Sissy Boy
Wanneer je in maastricht bent, moet je zeker even een bezoekje brengen aan de winkel van Sissy boy. Zij zitten gevestigd in een van de oude panden in de binnenstad van maastricht. Er is een stuk aangebouwd in een moderner jasje. Echt een fijn sfeertje en natuurlijk hebben ze ook hele mooie kleding en leuke hebbedingetjes voor in huis. Ik wordt er blij van.

Je vindt Sissy boy aan de Mosae Forum 21 , Maastricht 

Micky Brown’s Daily Deli

Tegenover de Sissy Boy, vind je een leuke koffie tentje waar je heerlijke koffie kunt meenemen of gezellig aan het barretje kunt opdrinken met iets lekkers erbij. Ze hebben heerlijke broodjes, brownies en kleine cadeautjes. Alles wordt dagelijks vers bereid en er wordt gebruik gemaakt van fair trade producten. Aangezien ik het altijd tijd vind voor koffie besloot ik om hier even lekker een cappuccino te drinken.
Wanneer je hier in de buurt bent moet je zeker even binnenstappen bij mickey browns daily deli , kun je daarna weer lekker verder shoppen.

Maastricht - Chantal Cornet Fotografie

Je vind deze vestiging van Micky Brown’s aan de Hoenderstraat 32 , Maastricht

Wyck
Op zoek naar de hippe hotspots van de stad, kwam ik uit in Wyck. Deze buurt grenst direct aan het centraal station van Maastricht waardoor je er eigenlijk wel doorheen moet lopen wanneer je met de trein aankomt en  je naar het centrum van de stad wilt lopen. In deze buurt vind je de wat meer uniekere winkels; biologische eettentjes, antiek zaken etc. Hier vind je onder andere ook cafe zondag ,  het wycker cabinet en Harry’s restaurant

Cinq
Wanneer je uit het centrum de brug oversteekt , kom je terecht in Wyck, een van de hippe wijken in Maastricht. Hier kwamen we terecht bij Cinq en besloten we lekker even koffie te drinken en wat te eten. Ik ging voor de tabouleh:  een vegetarische libanese salade met gegrilde groenten en een heerlijk fris yoghurt sausje. Echt een dikke aanrader, heerlijke eten, goede koffie en een heel tof interieur.

Je vind Cinq  op het Cörversplein 5 , Maastricht

Dille & Kamille

Waar ik ook ben, als er een Dille & Kamille is , moet ik altijd even naar binnen om te kijken wat ze nu weer voor leuks hebben! Deze winkel is echt heel groot en ruim opgezet en vooral lekker licht en daar wordt ik dan natuurlijk weer heel blij van! Wanneer je ook fan bent van Dille en Kamille moet je zeker hier even naar toe en wanneer je ze nog niet kent, ook! :-)

Maastricht - Chantal Cornet Fotografie

Ga jij binnenkort ook naar Maastricht? Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt en natuurlijk wens ik je heel veel plezier! Mocht je nog meer leuke hotspots tegenkomen, let me know!

Wil je graag dat ik jouw hotspot kom bezoeken? Heb je tips voor leuke plekjes waar ik echt naar toe moet of ben je de eigenaar van een toffe plek en zou je graag willen dat er wat toffe foto’s gemaakt worden die je kunt gebruiken? Neem dan even een kijkje op www.chantalcornet.nl en klik op zakelijke fotografie.

 

Deel dit: FacebookTwitterPinterest
F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m