Masthead header

Instagram | My best nine 2016

Happy New Year! ♡

Hebben jullie allemaal een fijne jaarwisseling gehad en zijn jullie helemaal klaar voor 2017? Ik wel , let’s do this!

Degene die mij al langere tijd volgen weten dat ik niet alleen blog hier op de website maar dat ik ook te vinden ben op andere social media kanalen zoals Facebook, twitter en instagram.

Op dat laatste medium deel ik vooral plaatjes en snapshots van hetgeen me bezig houd, waar ik aan werk of waar ik op dat moment denk en waarvan ik denk dat jullie het leuk vinden om ook te zien. Een soort behind the scenes dus met veel foto’s die je niet op de website en op Facebook ziet.

Elk jaar kun je op instagram zien wat de 9 favoriete foto’s van je volgers zijn op jouw account, hoeveel berichten je dat jaar gepost hebt en hoeveel likes je hebt verzameld. Niet dat ik het aantal likes belangrijk vind, ik hoop gewoon dat er mensen zijn die mijn posts willen lezen en er een goed gevoel aan over houden. De wereld kan tenslotte wel een beetje positiviteit gebruiken toch?

Hier zijn ze dan in ieder geval, mijn #2016bestnine van Instagram.

2016

276 posts
4.073 likes

Van links naar rechts :
Onze roadtrip over Sardinië in september, ons nieuwe huis na de verbouwing , italiaanse cappuccino in Sardinie, herfstbladeren en paddestoelen in oktober, olijfbomen in Italië, Newborn lifestyle fotografie met Isabelle & Samuel & Familiefotografie met deze 7 pretletters & ten slot nog wat herfstige paddestoelen.

Instagram - My best nine 2016

En om nog even terug te blikken naar 2015: 

271 posts
2164 likes

En ook hier weer van links naar rechts:
Vakantie in Toscane, een ingepakte fototas klaar voor een fotosessie, taartjes en lekkers bij de persdag van HEMA, een throwback naar griekenland, een voordeur in italie, een tropisch vogeltje op curaçao, het nederlandse strand, een throwback naar parijs en de kindervoetjes van max, zoontje van een vriendin op het noordwijkse strand.

Instagram - My best nine 2015

Vind je het ook leuk om op de hoogte te blijven en te zien wat ik zoal mee maak? Volg me dan ook gezellig op instagram

Wanneer je geen account hebt, kun je wel de laatste plaatjes bekijken via de slider aan de linkerzijde van de website. Wanneer je op de foto klikt kom je terecht op instagram en kun je ook de bijbehorende teksten bekijken. Makkelijker is natuurlijk gewoon om ook even een account aan te maken zodat je op de hoogte kunt blijven én ik jou ook gezellig kan volgen :-)

Deel dit: FacebookTwitterPinterest
F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m