Masthead header

Workshop | Basisfotografie Keukenhof

Deze workshop kan geboekt worden tussen 23 maart en 21 mei 2017 

Heb je net een nieuwe camera gekocht en wil je graag meer leren over fotografie? Fotografeer je al langer maar wil je graag leren hoe je nog betere foto’s kunt maken?
Wil je geen gebruik meer maken van de automatische stand op je camera en meer leren over compositie, verschillende manieren om een foto te maken en thuis komen met echt mooie foto’s? Wil je weten hoe je je foto’s nog net even beter kunt maken? Ik help je hierbij natuurlijk graag.

 

Niveau: startende fotografen
Locatie: De Keukenhof in Lisse
Data: in overleg , gedurende de opening van het keukenhof tussen 23 maart en 21 mei 2017
Tijd: in overleg te bepalen
Prijs 125,00 per uur excl. btw

Inclusie een kopje koffie of thee en het toegangskaartje Keukenhof t.w.v € 16,00.
excl. parkeren €6,00 per auto 

Het toegangskaartje voor de Keukenhof is de hele dag geldig en je kunt dus voor of na de cursus zelf nog lekker aan de slag of gewoon een rondje lopen door het park.

Informatie
In een ongedwongen sfeer, op een leuke locatie, de keukenhof in Lisse,  leg ik je graag uit hoe je aan de slag kunt met je camera en gaan we hier dan natuurlijk ook direct mee aan de slag. Ook wanneer je al iets langer fotografeert maar graag wat tips wilt tijdens het fotograferen kan ik je hier uiteraard mee helpen. Omdat we fotograferen in de keukenhof zijn bloemen het onderwerp van de foto’s ;-)

Voor wie?
Deze workshop basisfotografie is er voor de beginnende fotografen met een digitale spiegelreflex camera. Wellicht vind je het handig om te weten dat ik zelf fotografeer met apparatuur van Canon. Tijdens deze workshop gaan we op pad in de keukenhof en vertel ik je graag meer over hoe je betere en mooiere foto’s kunt maken.

Investering
De investering voor deze workshop bedraagt €125,00 per uur  en is inclusief entree van de Keukenhof maar exclusief parkeerkosten (6 euro)

Locatie
Voor deze workshop spreken we af bij keukenhof waar we starten met wat algemene informatie over het fotograferen, ik leg je uit hoe ik het aanpak en daarna gaan we natuurlijk meteen aan de slag kunnen voor het praktijk gedeelte en help ik je verder op weg.

Workshop reserveren?
Deze workshop in de keukenhof kan enkel worden gepland in de tijd dat de Keukenhof open is. In 2017 is dat van 23 maart tot en met 21 mei jaar worden in gepland, in de weekeinden is er echter beperkt plek in verband met de vele fotosessies die ik dan heb (en de enorme drukte in de Keukenhof :-) )
Ben je enthousiast en wil je graag een workshop reserveren op deze mooie locatie?
Mail me even via info@chantalcornet.nl en laat me even weten dat je de workshop wilt volgen zodat we in overleg een datum kunnen afspreken.

Betaling
Wanneer ik je e-mail met je aanmelding ontvangen heb en we een datum en tijd hebben afgesproken ontvang je van mij een factuur voor deze workshop.
Wanneer de betaling bij mij binnen is , staat de workshop pas definitief geboekt.

Deze workshop is te boeken per uur en per persoon zodat ik je 1 op 1 kan uitleggen wat je graag wilt weten, wil je 1,5 uur of gaan we 3 uur op stap? Dat is aan jou!
Zie ik je snel?

 

F a c e b o o k
T w i t t e r
P i n t e r e s t
I n s t a g r a m